Reurbanització

Finalitzen les obres de millora de la vorera de l’avinguda Balneari de Coma-ruga

Amb aquesta actuació s’ha donat continuïtat a l’obra que es va fer al tram de vorera de la part de l’avinguda Palfuriana

Finalitzen les obres de millora de la vorera de l’avinguda Balneari de Coma-ruga. Ajuntament del Vendrell

Finalitzen les obres de millora de la vorera de l’avinguda Balneari de Coma-ruga. Ajuntament del Vendrell

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha fet una visita a la finalització de les obres de millora de la vorera de l’avinguda Balneari de Coma-ruga. Amb aquesta actuació s’ha donat continuïtat a l’obra que es va fer al tram de vorera de la part de l’avinguda Palfuriana, duta a terme l’any passat. S’han fet rebaixos per millorar l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda i s’han habilitat espais de càrrega i descàrrega.

Un cop realitzada aquesta obra, el regidor de Via Pública ha explicat que “el pas següent serà fer l’asfaltat de la calçada de l’Avinguda Balneari i del tram de l’Avinguda Palfuriana tocant a la plaça Germans Trillas i un seguit d’actuacions complementàries per millorar la recollida d’aigües pluvials i evitar la seva acumulació al carrer”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local