Animals de companyia

El Centre d'Acollida d'Animals del Penedès fa una crida a l'adopció de gossos i gats

En el que portem d’any el centre ha recollit 1.560 gossos i gats, un 15% més que en el mateix període de l’any passat

El Centre d'Acollida d'Animals del Penedès fa una crida a l'adopció de gossos i gats. CAAD Penedès

El Centre d'Acollida d'Animals del Penedès fa una crida a l'adopció de gossos i gats. CAAD Penedès

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

“Ara és el moment, adopta” és el lema de la campanya que vol trobar una nova llar per als gossos i gats que acull a les seves instal·lacions. En el que portem d’any el centre ha recollit 1.560 gossos i gats, un 15% més que en el mateix període de l’any passat, motivat sobretot per l’augment de la recollida de cadells gos i gat i gossos joves. Aquesta tendència a l’alça fa més necessari que mai buscar noves persones disposades a adoptar-los.

Des del centres senyalen la manca d’esterilització com la principal causa de l’augment dels animals recollits i insten als propietaris i propietàries d’animals a fer el pas i esterilitzar, per evitar noves cadellades i combatre el seu posterior abandonament. 

Per conèixer els candidats, es poden consultar les xarxes socials del CAAD Penedès on trobaran una àmplia representació dels gossos i gats del CAAD Penedès, que són d’una gran varietat de races, amb característiques físiques i de personalitat que poden adaptar-se perfectament a l’estil de vida i necessitats de tot tipus de persones i famílies.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local