Reciclatge

La deixalleria mòbil de Vilanova arribarà al sector de Masia Nova el 2023

S'atén una petició veïnal, incorporant un punt a la plaça de Joan Magrinyà

La deixalleria mòbil de Vilanova arribarà al sector de Masia Nova el 2023. Ajuntament de Vilanova

La deixalleria mòbil de Vilanova arribarà al sector de Masia Nova el 2023. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La deixalleria mòbil tindrà, a partir de l'1 de gener, un punt de recollida a la plaça de Joan Magrinyà, al sector de la Masia Nova. D'aquesta manera s'atén una petició feta des de l'associació de veïns, per tal de facilitar el reciclatge de residus entre els veïns i veïnes d'aquest sector de la ciutat. En aquest nou punt, la deixalleria tindrà periodicitat bimensual.

La deixalleria mòbil és un vehicle equipat amb petits contenidors per a la recollida de determinats residus, en petites quantitats, que no es poden dipositar als contenidors i que s'emplaça en diferents espais del municipi per evitar desplaçaments a la deixalleria Punt Net.

L'horari és de 10 a 14 h i de 16 a 19 h (horari d'hivern) i de 10 a 14 h i de 17 a 20 h (horari d'estiu). Per tal de conèixer els espais d'emplaçament i horari, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú publica cada any un calendari anual.

El servei s'ofereix de dilluns a dissabte, exceptuant els dies festius. La freqüència de dilluns a divendres és quinzenal i el dissabte mensual, tret de dos punts que són de periodicitat bimensual: avinguda de Somella/carrer de la Falç (poc ús) i plaça de Joan Magriñà (nova implantació). L'objectiu és poder incrementar aquest servei de cara als pròxims mesos, per tal de millorar i augmentar els nivells de reciclatge a la ciutat.

A la deixalleria mòbil s'hi poden portar residus tant d'origen domèstic com comercial. Fer-ne ús comporta bonificacions de la taxa d'escombraries, si es registren les aportacions de residus mitjançant la targeta del Punt Net (tràmit). 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local