Pacificació del trànsit

Comencen les obres del nou carril bici segregat del torrent de la Pastera a la plaça Llarga

Els vehicles no podran accedir des de la ronda Ibèrica fins a la plaça de les Casernes

Comencen les obres del nou carril bici segregat del torrent de la Pastera a la plaça Llarga. Ajuntament de Vilanova

Comencen les obres del nou carril bici segregat del torrent de la Pastera a la plaça Llarga. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dimarts han començat les obres del nou carril bici segregat entre el carrer del Torrent de la Pastera i fins a la plaça Llarga. Segons fonts municipal, amb l'nici de les obres del carril bici de la plaça de les Casernes es completa el segon eix pedalable, de nord a sud, entre la ronda Ibèrica i el passeig Marítim.

El projecte contempla la construcció d'un carril bici de doble sentit segregat, separat per un cordó de serveis i un carril de circulació en sentit Barcelona. Els vehicles no podran accedir des de la ronda Ibèrica fins a la plaça de les Casernes, ja que l'accés es farà des del carrer d’Olesa.
Des de la plaça Llarga el carril bici esdevé un ciclocarrer fins al carrer de la Llibertat i el passeig Marítim.

Amb el projecte municipal de pacificació del centre canvia el sentit de circulació de la plaça Llarga i es consolidarà el caràcter d’eix pedalable amb bicicletes anant en tots dos sentits. El canvi de senyalització reduirà el pas de cotxes pels carrers de Pàdua i del Correu.

Segons fonts municipals, és previst enllestir les obres en 15 dies, aproximadament.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local