Aparcament

La zona blava de Vilafranca es tornarà a posar en marxa com a molt tard a l’abril

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha resolt el concurs per a l’adjudicació del contracte de control de l’estacionament, ara de titularitat municipal

La zona blava de Vilafranca es tornarà a posar en marxa com a molt tard a l’abril. Ajuntament de Vilafranca

La zona blava de Vilafranca es tornarà a posar en marxa com a molt tard a l’abril. Ajuntament de Vilafranca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha resolt el concurs per a l’adjudicació del contracte de control de l’estacionament en zona blava. En virtut d’aquest concurs, la gestió de la zona blava, ara de titularitat municipal, es portarà a terme a través d’aquest contracte. Al concurs s’hi van presentar tres empreses i va resultar guanyadora VOPI Aparcaments, que ja està gestionant les zones blaves d’Esplugues de Llobregat i Premià de Mar.

El contracte ja ha estat signat i VOPI Aparcaments disposa ara de 12 setmanes per preparar la posada en funcionament (adquirir la nova maquinària, repintar la senyalització horitzontal de blau, informar les zones afectades, etc.) i es preveu que la zona blava torni a estar operativa com a màxim al mes d’abril.

El funcionament de la zona blava serà el mateix que abans d’aquest impàs, entre que va finalitzar l’anterior concessió i el nou contracte, i s’implantarà en les mateixes zones on ja existia zona blava.

La novetat més destacada del nou contracte és que la gestió de la zona blava passa de ser una concessió a ser un contracte de titularitat municipal. És a dir, ara els ingressos els rebrà l’Ajuntament i pagarà el servei a l’empresa adjudicatària del contracte.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local