Protecció oficial

Sant Pere de Ribes col·loca dissabte la primera pedra per a la construcció de 43 pisos socials de lloguer

Es tracta de la segona promoció d’habitatges de la ronda Masia Nova

Sant Pere de Ribes col·loca dissabte la primera pedra per a la construcció de 43 pisos socials de lloguer. Ajt Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes col·loca dissabte la primera pedra per a la construcció de 43 pisos socials de lloguer. Ajt Sant Pere de Ribes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El dissabte 28 de gener, a les 12h, es col·locarà la primera pedra dels 43 habitatges protegits en règim de lloguer assequible, situats a la Ronda Masia Nova, núm. 58-64, a les Roquetes, amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; la regidora de Serveis Socials i Habitatge, Ana Herrera; la presidenta de la Fundació Grup Qualitat, Marina Gallego; el president de la Fundació Factoria de Somnis, Martí Prat; entre d’altres personalitats. 

Es tracta de la segona promoció d’habitatges de la zona, en aquest cas, desenvolupada per la UTE Fundacions Grup Qualitat – Factoria de Somnis realitzada gràcies a la cessió d’un dret de superfície per part de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

És un projecte de nova construcció d’un edifici plurifamiliar de 43 habitatges amb 4 plantes destinades a habitatges amb balcons i alguns també amb terrassa, i una planta baixa destinada a aparcament, concretament amb 43 places de cotxe.

Els habitatges amb superfícies útils entre els 64 i els 80m2 es distribueixen en 11 habitatges per 3 plantes i 10 per 1 planta, i l’última planta disposa d’una zona exterior coberta per a ús comunitari. Tots els habitatges són protegits en règim general, i 2 d’ells són adaptats.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local