Escombraries

Sant Sadurní d'Anoia impulsa una campanya de civisme per millorar la recollida selectiva

La Policia Local i el departament de Serveis comunitaris de l’Ajuntament han endegat un pla d’acció per tal d’identificar a les persones propietàries de les bosses de residus abandonades

Nova campanya de civisme per millorar la recollida selectiva i la gestió dels residus. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Nova campanya de civisme per millorar la recollida selectiva i la gestió dels residus. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha iniciat aquests dies una campanya per fomentar les pràctiques civíques al voltant de la recollida porta a porta i reduir la presència de brossa i residus a l’espai públic i l’entorn natural del municipal.

La Policia Local i el departament de Serveis comunitaris de l’Ajuntament han endegat un pla d’acció per tal d’identificar a les persones propietàries d’aquestes bosses de residus abandonades i ja han interposat diverses denúncies, tal i com estableix  l’Ordenança de Civisme.

Així mateix, el cos de Mossos d’Esquadra i d’Agents Rurals han alertat de la presència en les darreres setmanes de diversos abocaments il•legals, alguns de runa i altres residus de grans dimensions i volum, que estan apareixent a diversos espais naturals i industrials del municipi. En aquests casos també s’està procedint a investigar i denunciar als infractors d’aquests abocaments que suposen un greu problema mediambiental i per a la salut pública.

L’Ajuntament de Sant Sadurní agraeix a les veïnes i veïns el gran compromís i responsabilitat vers la recollida selectiva i el reciclatge, i demana a la ciutadania la màxima col•laboració per evitar la presència de residus a la via pública i contribuir a la sostenibilitat del nostre entorn, mantenint els espais naturals nets i en les millors condicions per al gaudi de tothom. I també insisteix a prendre consciència del gran cost no només mediambiental si no també econòmic que generen les pràctiques incíviques.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local