Consell comarcal

Entra en funcionament el servei mancomunat de taxis al Garraf

La flota està formada per un total de 43 vehicles de tota la comarca, a excepció de Sitges, que respondran a única centraleta que derivarà les sol·licituds als vehicles que estiguin disponibles

Entra en funcionament el servei mancomunat de taxis al Garraf. CC Garraf

Entra en funcionament el servei mancomunat de taxis al Garraf. CC Garraf

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dijous al Consell Comarcal del Garraf s’ha presentat del Servei de Taxi del Garraf que es prestarà conjuntament a Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú. Aquesta iniciativa va néixer a partir de la sol·licitud dels representants dels taxistes d’unificar les tarifes i d’establir una coordinació intermunicipal, de tal manera que els taxis d’aquests municipis puguin actuar conjuntament en qualsevol dels seus termes municipals, quedant oberta la possibilitat que en el futur el municipi de Sitges s'hi pugui sumar.

La flota de taxis del servei està formada per un total de 43 vehicles. Les persones que vulguin sol·licitar el servei poden trucar al telèfon habitual dels taxis del seu municipi, les trucades seran ateses per una única centraleta que derivarà les sol·licituds als vehicles que estiguin disponibles.

La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, ha expressat la satisfacció per haver aconseguit assumir aquest compromís: “aquest servei que posem en marxa dona resposta a la llarga reivindicació dels taxistes, facilitarà la seva feina, oferirà un servei millor a la ciutadania, i també ens permet contribuir a ser més sostenibles i a optimitzar recursos”. La presidenta també ha agraït la confiança del govern de la Generalitat de Catalunya per la posada en marxa d’aquest servei.

Per la seva part, Daniel Flores, representant dels taxistes, ha destacat que “ara podem donar un millor servei a la ciutadania, amb més rapidesa, sobre tot en moments amb molta feina en què els grups de taxistes dels municipis més petits no arribem”.

El procés per a la creació d’aquesta àrea de prestació conjunta del servei de taxi a la comarca del Garraf es va iniciar ara fa un any. A llarg d’aquest temps s’han fet diverses reunions entre el Consell Comarcal del Garraf, els ajuntaments implicats i els representants dels taxis, per tal de definir els mecanismes de treball conjunt. També s’ha treballat en la creació d’un logotip per facilitar la identificació d’aquest servei comarcal.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local