Caça

La Societat de Caçadors de Sitges farà una cacera de senglars aquest dissabte

La zona afectada per la cacera d’aquests animals serà el barranc del Balleric, la riera de Vallcarca, el Turó de Coma-Riera i Les Basses

La Societat de Caçadors de Sitges farà una cacera de senglars aquest dissabte. EIX

La Societat de Caçadors de Sitges farà una cacera de senglars aquest dissabte. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Societat de Caçadors de Sitges realitzarà una batuda de senglars aquest dissabte  18 de març, entre les 7 del matí i les 3 de la tarda, a la zona compresa entre el barranc del Balleric (pel nord), la riera de Vallcarca (per l’est), el Turó de Coma-Riera (pel sud) i Les Basses (per l’oest). El mateixos caçadors senyalitzaran la prohibició d’accedir a la zona i hi haurà cartells i informadors als camins per evitar que hi accedeixin persones alienes a la cacera. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local