Reinvidicació veïnal

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca habilitarà un aparcament a Can Cruset

Després de diversos anys de negociacions, ahir per fi es va anunciar l'habilitació d'un aparcament als veïns

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca habilitarà un aparcament a Can Cruset. Ajt Sant Martí Sarroca

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca habilitarà un aparcament a Can Cruset. Ajt Sant Martí Sarroca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Comissió de Barris de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca va reunir els veïns de Can Cruset el passat 15 de març a la Sala Polivalent per anunciar-los que s’ha arribat a un acord amb un propietari per disposar d’un espai de 350 metres, a l’esquerra del barri entrant per Sant Martí, per habilitar-lo com a aparcament públic i gratuït amb 22 places.

Aquesta era la mesura més reivindicada pels veïns durant molts anys, per poder treure els cotxes aparcats damunt de la vorera. De fet, a partir d’ara estarà prohibit aparcar damunt la vorera, que per fi es recuperarà per als vianants.

La reunió va estar presidida per Sònia Jansà, com a Alcaldessa Accidental, que va destacar els coneixements legals de l’alcalde Josep Maria Padullés per poder desencallar aquest projecte. També van ser-hi presents el Regidor de Barris, Xavi Bravos (que va explicar totes les negociacions iniciades fa tres anys i que han acabat feliçment) i l’arquitecte municipal (que va explicar els detalls més tècnics). La previsió és començar de forma immediata l’arrencada de les fileres de ceps i fer l’aparcament en els propers dies.

Durant la trobada amb els veïns també es va explicar que s’asfaltarà l’antic camí de Torrelles, que passa per darrere del barri de Can Cruset, per poder-hi posar plataformes reductores de velocitat, ja que sense estar asfaltat és impossible.

La trobada es va acabar amb un torn obert i molt cordial de precs i preguntes, sobre altres temes d’interès per al barri, com són la recollida de brossa, el clavegueram, etc.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local