Espai públic

Creen el primer parc caní de Santa Oliva al carrer Tramuntana de Les Pedreres

Properament entraran en funcionament dos més, un al nucli, al costat de l’àrea d’emergències i un altre al carrer Sant Daniel

Creen el primer parc caní de Santa Oliva al carrer Tramuntana de Les Pedreres. Ajuntament de Santa Oliva

Creen el primer parc caní de Santa Oliva al carrer Tramuntana de Les Pedreres. Ajuntament de Santa Oliva

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Santa Oliva ha instal.lat el primer parc caní del municipi al carrer Tramuntana, al Barri de Les Pedreres. Es tracta d’una instal.lació amb 300 metres quadrats amb tanques que delimiten la zona de joc dels animals i que compta amb uns elements en forma de tub. A més, s’hi ha instal.lat un banc i una paperera. Es tracta d’un servei d’accés gratuït pel benestar dels animals.

Properament entraran en servei dues zones d’oci caní més, una al nucli al costat de l’àrea d’emergències i una altra situada al carrer Sant Daniel entre el Barri de Sant Jordi i Les Pedreres. Aquesta actuació ha tingut un cost total de 7.188,24€ que inclou la instal.lació, el material i l’iva.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local