Serveis funeraris

Àltima adquireix exoesquelets al Garraf-Penedès que distribueixen la càrrega de pes

Els exoesquelets funcionen amb aire comprimit i es poden utilitzar sense límit de temps

Àltima adquireix exoesquelets al Garraf-Penedès que distribueixen la càrrega de pes. Àltima

Àltima adquireix exoesquelets al Garraf-Penedès que distribueixen la càrrega de pes. Àltima

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La companyia funerària Àltima ha adquirit equips d’exoesquelets que milloren la salut i la qualitat de vida laboral dels seus treballadors i treballadores i que beneficien i faciliten el transport de pes. Amb aquesta nova eina de treball es distribueix millor la càrrega, a través d’un sistema de força assistida, "aportant salut i benestar a la columna vertebral dels seus treballadors i treballadores".

Els exoesquelets son una nova eina de treball amb 6 característiques que els fan únics i innovadors al sector:

-Lleugeresa. El seu pes de només 3,8 kg converteixen l’equip en un dels més lleugers del mercat.
-Fàcil d’utilitzar. S’instal·len en només 10 segons, son ajustables i no necessiten d’ajuda per col·locar-se.
-Potència. Els nous equips proporcionen una força auxiliar de 25,5 kgf (100Nm).
-Autonomia i eco sostenibilitat. Els exoesquelets funcionen amb aire comprimit i es poden utilitzar sense límit de temps.
-Eficiència. Gran part del pes de la càrrega és absorbit per l'exoesquelet i no pels elements de la columna vertebral dels treballadors/res.
-Dinamisme. Els nous equips faciliten una total llibertat de moviment per a l'usuari/a.

Els avantatges d’una eina innovadora com aquesta reverteixen en el dia a dia dels treballadors i treballadores traduint-se en una evident reducció del risc de lesions i la fatiga lumbar, un augment de la productivitat, una millora de l'entorn laboral i, en conseqüència, una millora també de la vida laboral de les persones.

Una prova pilot amb expectatives de creixement

Aquesta nova eina de treball permet dotar l’equip d’Altima d’eines innovadores fins ara al sector. Inicialment, els exoesquelets s’estan fent servir com a prova pilot a la tota la zona de Barcelona, també el Garraf-Penedès i, properament, s’anirà ampliant el servei per tota la zona d’influència de la companyia.

El director general d’Àltima, Jaume Echaurren, ha afirmat: “La qualitat de vida laboral dels nostres equips és una prioritat a Àltima i els nous exoesquelets son una eina innovadora i efectiva que dota els nostres treballadors i treballadores de majors facilitats, autonomia i comoditat a la feina diària per seguir duent a terme, amb més facilitats, un servei d’excel·lència”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local