Next Generation

L'Ajuntament d'Igualada cedeix durant 75 anys un antic edifici industrial perquè s'hi facin 12 habitatges cooperatius

La Torreta serà l'encarregada de tirar endavant el projecte, que ha rebut 600.000 euros dels fons Next Generation

L'Ajuntament d'Igualada cedeix durant 75 anys un antic edifici industrial perquè s'hi facin 12 habitatges cooperatius. ACN

L'Ajuntament d'Igualada cedeix durant 75 anys un antic edifici industrial perquè s'hi facin 12 habitatges cooperatius. ACN

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

 L'Ajuntament d'Igualada i la cooperativa la Torreta han signat aquest dilluns els drets de cessió durant 75 anys de l'antic edifici industrial Depunt on s'hi construiran 12 habitatges cooperatius. Es tracta del primer projecte d'aquestes característiques que es fa a la ciutat i l'objectiu és que les obres arrenquin el setembre de 2024 i s'allarguin fins el 2026. A la primera i segona planta de l'edifici s'hi faran els 12 habitatges, mentre que a la planta baixa i al soterrani s'hi ubicaran els espais compartits com un menjador o una àrea de serveis. Es tracta d'un edifici construït el 1950 i que forma part del catàleg arquitectònic de al Generalitat. La iniciativa compta amb una subvenció de 600.000 euros dels fons Next Generation.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local