Polígon La Pastera

L'enderroc del carrer de les Sogues dona pas a una nova plaça pública i dues finques plurifamiliars

En aquest terreny, tocant al carrer de la Pastera s'hi construirà una plaça, eixamplant la vorera de panot i creant una superfície amb paviment de sauló

L'enderroc del carrer de les Sogues dona pas a una nova plaça pública i dues finques plurifamiliars. Ajuntament de Vilanova

L'enderroc del carrer de les Sogues dona pas a una nova plaça pública i dues finques plurifamiliars. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La urbanització de l'espai entre els carrers de la Pastera, les Sogues i el Llimonet suposarà la creació d'una nova plaça per Vilanova i la Geltrú. Amb l'aprovació inicial dels projectes de reparcel·lació i d'urbanització del polígon La Pastera, en l'àmbit del nucli antic, es posa en marxa el procés per la creació a la zona d'un nou espai públic i terreny per la construcció d'habitatges plurifamiliars.

Amb la reparcel·lació de l'àmbit es creen dues finques, una qualificada de zona d'aprofitament privat, de 507 metres quadrats, i una d'espais lliures, de 319 metres quadrats. En aquest terreny, tocant al carrer de la Pastera s'hi construirà una plaça, eixamplant la vorera de panot i creant una superfície amb paviment de sauló. L'espai es complementarà amb la plantació de cinc arbres, i la col·locació de dos bancs i una paperera.

Els dos documents, de reparcel·lació i urbanització, han iniciat la tramitació i es preveu que a curt termini s'aprovin definitivament.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local