Pacificació del trànsit

Canvis en la mobilitat de l'antiga carretera general de Vilanova i la Geltrú

L'Ajuntament busca generar nous fluids de trànsit per evitar els embussos que es generen a la rambla transversal

Canvis en la mobilitat de l'antiga carretera general de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Canvis en la mobilitat de l'antiga carretera general de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dilluns 19 de febrer es realitzaran alguns canvis en la mobilitat a la rambla tranversal (l'antiga carretera C-246) i els seus voltants per millorar la fluïdesa d'aquest vial tant important en la mobilitat de la ciutat.

Amb l'objectiu de descongestionar el trànsit de la carretera, es proposa generar un nou fluid de trànsit per accedir al centre de la ciutat en sentit Tarragona, preferentment per l'avinguda del Garraf.

Els vehicles que accedeixin al centre des de l'avinguda del Garraf es trobaran amb la prohibició de circular pel carrer de Puigcerdà (excepte guals), per evitar la interferència en la incorporació a la carretera, però a partir d'ara es permetrà continuar més enllà del carrer de la Unió circulant pel carrer del Codonyat fins al carrer dels Escolapis.

Els canvis en la circulació també inclouen un reforç de la senyalització al carrer de Tetuan en arribar al carrer dels Escolapis per recordar que no es pot creuar la rambla Principal, sinó que només es podrà girar en sentit muntanya pel carrer dels Escolapis.

D'altra banda, a la cruïlla de l'Esperança, on s'uneixen l'avinguda d'Eduard Toldrà i la rambla de l'Exposició, es prohibirà el creuament i els girs a l'esquerra.

Finalment, l'accés als números 23 al 35 del carrer de Joan Ricart es canviarà perquè es faci pel carrer de Ventosa i Roig.

Amb l'aplicació d'aquestes mesures es busca reduir les interferències causades pels girs a l'esquerra que sovint generen taps i embussos en aquesta travessia tant important de la ciutat.

Tall a la ronda d'Europa en sentit muntanya

D'altra banda, aquest dilluns també s'inicia un tall de circulació de vehicles a la ronda d'Europa. Degut a unes obres de connexió a la xarxa del clavegueram, quedarà tallat el trànsit de vehicles per la ronda a l'altura del carrer de les Roquetes, sentit muntanya, i també es tallarà un dels dos carrils sentit mar.

Mentre durin les obres el transit en sentit muntanya serà desviat pel carrer de les Roquetes i el carrer de la Fita. Un operari facilitarà l'accés i la sortida dels pàrquings dels establiments afectats de la ronda d'Europa.

La línia de bus L72 Sitges-Vilanova quedarà afectada amb una parada provisional al C. Albert Ferrer i Soler 2-8.

Les obres començaran dilluns 19 a les 8 del matí, i es preveu que finalitzin divendres 23 a les 20 h.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local