Peatges

La FEGP, CCOO i UGT denuncien els problemes de mobilitat del Garraf-Penedès i inicien una campanya a la Generalitat

Durant la reunió els agents econòmics i socials han expressat la seva preocupació per les greus mancances en mobilitat que pateixen les tres comarques i que limiten el desenvolupament d’activitat econòmica

La FEGP, CCOO i UGT denuncien els problemes de mobilitat del Garraf-Penedès i inicien una campanya a la Generalitat. FEGP

La FEGP, CCOO i UGT denuncien els problemes de mobilitat del Garraf-Penedès i inicien una campanya a la Generalitat. FEGP

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La passada setmana es va fer a la seu de la FEGP de Vilanova i la Geltrú la primera reunió, promoguda pels agents socials i econòmics del Garraf-Penedès, per impulsar canvis en la planificació estratègica de la mobilitat del territori.

Les principals forces sindicals del Garraf i del l’Alt i Baix Penedès, CCOO i UGT i la patronal de referència d’aquest mateix territori, la Federació Empresarials del Gran Penedès (FEGP), han convocat als representants dels Consells Comarcals de les tres comarques i als Alcaldes de les capitals de Comarca, per presentar-los un document amb propostes per millorar la mobilitat al Garraf i al Penedès.

El document presentat consta de quatre apartats: gestió avançada de la xarxa de vies d’alta capacitat, enfortiment del servei ferroviari,  modernització de la xarxa de bus i accessibilitat als centres de treball. Aquesta primera convocatòria ha estat una jornada de treball, per donar a conèixer als representants institucionals la iniciativa, sol·licitar la seva col·laboració i recollir les seves aportacions.
 
Durant la reunió els agents econòmics i socials han expressat la seva preocupació per les greus mancances en mobilitat que pateixen les tres comarques i que limiten el desenvolupament d’activitat econòmica així com la qualitat de vida de les persones, per les dificultats d’accés a la formació i a la sanitat, entre d’altres.
 
La iniciativa ha estat molt ben rebuda i s’ha acordat que es recolliran durant els propers 15 dies les aportacions, amb l’objectiu de disposar el més aviat possible d’un document definitiu, que es presentarà públicament, al mateix moment que es demanarà una reunió urgent amb la Consellera de Territori.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local