Ple municipal

El Vendrell adjudica el nou servei de neteja viària per 5 anys i un cost anual de 2.3 milions

El nou servei també incorpora la recollida i reposició de les papereres, la neteja de les zones verdes, de les zones d’esbarjo de gossos i també la retirada de les herbes de la via pública

El Vendrell adjudica el nou servei de neteja viària per 5 anys i un cost anual de 2.3 milions . Ajuntament del Vendrell

El Vendrell adjudica el nou servei de neteja viària per 5 anys i un cost anual de 2.3 milions . Ajuntament del Vendrell

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El proper dilluns dia 29 d’abril, al ple municipal de l’Ajuntament del Vendrell, passarà per aprovació l’adjudicació del nou servei de neteja viària. El nou contracte de servei de neteja viària tindrà una vigència de 5 anys i un cost anual de 2.3 milions d’euros. Aquest nou contracte actualitza un servei que havia quedat desfasat després del venciment de l’anterior. L’inici de la licitació es va acordar al ple de desembre de 2022 i s’ha anat tramitant fins a la proposta d’adjudicació que passarà pel ple d’aquest mes d’abril.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha explicat que “aquest nou servei està dimensionat a les necessitats i magnituds actuals del Vendrell, arribant a tots els carrers de tots els nuclis habitats amb maquinària i baldeig d’aigua”.

El nou servei agrupa el municipi per sectors, amb les freqüències de pas i tipus de neteja d’acord amb les seves característiques de densitat de població, activitats i temporada de l’any, que inclouen també els polígons industrials, el mercat municipal o els mercats ambulants. En tots els sectors es preveu la neteja a pressió i el baldeig d’aigua setmanal.

El nou servei també incorpora la recollida i reposició de les papereres, la neteja de les zones verdes, de les zones d’esbarjo de gossos i també la retirada de les herbes de la via pública. Amb el nou contracte també es renovaran les 124 papereres del passeig marítim per unes d’un model més resistent i de més capacitat.

Els serveis de neteja combinaran la escombrada manual, l’escombrada amb vehicle auxiliar amb hidronetejador per a les urbanitzacions i l’escombrada mecànica i mixta. En total s’incorporen nou vehicles elèctrics al servei. Com a novetat de maquinària, s’incorpora l’escombradora/baldejadora, amb doble perxa d’aigua i una autobaldejadora.

L’alcalde, Kenneth Martínez, ha expressat “la satisfacció de comptar amb nou servei de neteja viària que donarà la qualitat de l’entorn urbà que desitgem”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local