Ministeri de Transports

Repaviment de l'AP-7 a Gelida per reduir el soroll

L'actuació se centrarà entre els quilòmetres 175 i 177, on es renovarà la calçada amb un paviment més regular i amb materials que redueixin l'impacte acústic del pas dels vehicles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha licitat per 604.337 euros les obres per rehabilitar un tram de l'autopista AP-7 a l'altura de Gelida. L'actuació se centrarà entre els quilòmetres 175 i 177, on es renovarà la calçada amb un paviment més regular i amb materials que redueixin l'impacte acústic del pas dels vehicles.

Aquesta iniciativa pretén millorar la qualitat de vida dels veïns que resideixen a prop de l'autopista, ja que el soroll del trànsit és una de les principals molèsties que pateixen. Els treballs consistiran en retirar 30 centímetres del paviment actual i substituir-lo per un de nou amb propietats fonoabsorbents, que inclourà cautxú en la seva composició.

El projecte, que està pendent de publicació al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), s'executarà amb fons Next Generation de la Unió Europea.

Detalls de l'obra

Tram: AP-7, entre els quilòmetres 175 i 177
Objectiu: Reducció de l'impacte acústic del trànsit
Actuació: Repaviment amb material fonoabsorbent
Inversió: 604.337 euros
Finançament: Fons Next Generation

Aquesta obra s'emmarca en el compromís del Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible de millorar la sostenibilitat de les infraestructures de transport i garantir el benestar dels ciutadans.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local