Talussos

Afectacions al trànsit durant el dia per obres de millora a les costes del Garraf a partir de dilluns

Els treballs en un talús requereixen l'ocupació d'un carril durant dues setmanes

Afectacions al trànsit durant el dia per obres de millora a les costes del Garraf a partir de dilluns. Generalitat de Catalunya

Afectacions al trànsit durant el dia per obres de millora a les costes del Garraf a partir de dilluns. Generalitat de Catalunya

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

 Les obres de millora en els talussos que el Departament de Territori té en execució per afavorir la seguretat viària a la carretera C-31 al seu pas per les costes del Garraf afectaran al trànsit en horari diürn a partir de dilluns vinent. Els treballs duraran dues setmanes i obligaran a ocupar un carril. Davant d'això, es donarà pas alternatiu entre les 9.30 i les 17.00 hores de dilluns a dijous i fins a les 14.00 hores els divendres. L'actuació general contempla l'actuació en una trentena de talussos però fins ara s'havia treballat de nit. L'envergadura del talús sobre el que ara s'actuarà, de 20 metres d'alçada i 60 de llarg, i per seguretat; fa que sigui necessari fer els treballs durant el dia.

Tot i això, s'ha buscat fer-ho fora de les hores punta del matí i de la tarda. El pas alternatiu estarà regulat per senyalistes. En funció de com els treballs incideixin en el trànsit, es podran interrompre les afectacions i reprogramar les tasques, ha informat Territori.

L'actuació general s'estén al llarg de 12 quilòmetres de la C-31. L'actuació concreta que ara es portarà a terme compta amb un pressupost d'1,2 milions d'euros.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local