Flash

Clausuren cautelarment la seu de La Unió Vilanovina

Un centenar de persones assisteixen al comiat i al tancament de l'immoble

VD 21-06-2005 23:14 Lectures 826

Arxivat a:

La policia local va clausurar el local social de l'entitat. fdg/rita lamsdorff

La policia local va clausurar el local social de l'entitat. fdg/rita lamsdorff

Membres de l'entitat han llegit aquest tarda al patí de la seu un manifest en favor del civisme i la tolerància dels veïns i anunciant la clausura cautelar del local, que s'ha efectuat pocs minuts després. Fins que el local no estigui insonoritzat, una actuació que de moment no pot assumir econòmicament l'entitat, La Unió Vilanovina no el podrà utilitzar.

Agents de la policia local han procedit minuts després de la lectura del manifest al tancament provisional de l'immoble, després que el centenar de persones que s'han reunit a l'espai trenquessin amb un emotiu aplaudiment de comiat.

Entre els assistents, els comentaris crítics amb la decissió judicial eren comuns i fins i tot l'indignació per la clausura cautelar del local.

El futur de l'entitat es troba ara en mans de l'assemblea de socis que s'ha de fer en els propers dies, després que l'actual junta directiva dimitís en bloc. Els nous dirigents de l'entitat són els que hauran de decidir quina decissió prenen en relació amb la seu de La Unió Vilanovina. Una de les possibilitats amb les quals es treballa és la venda del local del carrer Teatre per poder construir la nova nau als terrenys que se'ls hi van cedir des de l'Ajuntament.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré