Flash

L'ADEG convoca un concurs de postals de Nadal per alumnes de primària

Els participants podran dibuixar, lliurement i amb qualsevol tècnica de color, un tema o un aspecte relacionat amb l’esperit i les festes de Nadal. S’hauran de presentar els originals en full de cartolina blanca DINA4, fent constar, al revers, el nom i cognoms, l’edat i el centre escolar. Un mateix alumne pot presentar més d’una obra, sense limitació. El termini de presentació finalitzarà el proper 29 d’octubre i caldrà fer arribar els treballs bé a la seu de l’ADEG o bé a la seu del Col•legi d’Enginyers. (CETIVG • C. del Pare Garí, 91; ADEG • C. de l’Àncora, 3).

El Jurat destacarà dos primers premis. Cadascun dels dos alumnes guanyadors rebrà un xec de 100 € que podrà bescanviar per llibres. Els centres escolars als quals pertanyin els alumnes premiats rebran un xec de 200 € que també podran bescanviar per material bibliogràfic.

Els treballs guanyadors quedaran en propietat de les entitats proomotores del concurs, que en podran fer ús per il•lustrar els seus missatges nadalencs. La resta dels dibuixos presentats a concurs seran retornats als respectius centres escolars després de l’exposició que tindrà lloc durant la setmana de la Fira de Novembre.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!