Flash

Les obres del col·lector d'aigües del carrer Miquel Servet de Roquetes començaran en un mes

VD 09-11-2005 22:47 Lectures 148

Arxivat a:

L’execució del projecte tindrà una durada de 4 mesos i afectaran gran part del carrer Miquel Servet, des de la cruïlla del carrer Múrcia fins a la riera de la Piera. També s’ha contemplat la urbanització final i la pavimentació de tot l’ample del carrer.

Actualment, la xarxa de drenatge del carrer no té capacitat suficient per poder transportar els cabals d’aigua de pluja. Per això, amb el nou col•lector es recolliran les aigües pluvials dels carrers d’aquesta zona i es reconduiran cap a la riera, amb el que s’evitaran inundacions que en alguns casos s’han donat i altres molèsties als veïns.

L'equip de govern municipal també té previstes per l’any que ve d’altres millores en el clavegueram, com la construcció d’un altre interceptor a Mas d'en Serra.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres