Flash

Les obres del col·lector d'aigües del carrer Miquel Servet de Roquetes començaran en un mes

VD 09-11-2005 22:47 Lectures 175

Arxivat a:

L’execució del projecte tindrà una durada de 4 mesos i afectaran gran part del carrer Miquel Servet, des de la cruïlla del carrer Múrcia fins a la riera de la Piera. També s’ha contemplat la urbanització final i la pavimentació de tot l’ample del carrer.

Actualment, la xarxa de drenatge del carrer no té capacitat suficient per poder transportar els cabals d’aigua de pluja. Per això, amb el nou col•lector es recolliran les aigües pluvials dels carrers d’aquesta zona i es reconduiran cap a la riera, amb el que s’evitaran inundacions que en alguns casos s’han donat i altres molèsties als veïns.

L'equip de govern municipal també té previstes per l’any que ve d’altres millores en el clavegueram, com la construcció d’un altre interceptor a Mas d'en Serra.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No