Flash

Carnestoltes no té qui el dirigeixi a Vilanova

VD 09-11-2005 23:14 Lectures 104

Arxivat a:

Per aquest motiu, la mateixa junta de la Fac ha proposat que en la propera reunió, que tindrà lloc d’aquí a 15 dies, les entitats que ho vulguin nomenin un representant amb l’objectiu de formar un grup de treball. Es tractaria que aquest grup de persones vinculades a diferents entitats s’encarregués, de manera puntual i en principi només per a aquest any, de l’organització d’aquest emblemàtic acte de Carnaval. I és que des de la Fac s’espera que de cara a properes edicions les entitats tornin a agafar el relleu de l’organització de l’Arrivo.

Amb tot, i en cas que les entitats tampoc aportin cap voluntari per a formar part d’aquest grup de treball de l’Arrivo, podria donar-se el cas que la Fac hagués d’assumir, com ja va fer l’any passat amb l’Enterro, la seva organització. Precisament, d’entre molts altres temes tractats a l’assemblea d’entitats de Carnaval, dues entitats van donar a conèixer la seva voluntat d’organitzar l’Enterro.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres