Flash

Es presenta el projecte de remodelació de La Sala de Vilanova

Les obres s'executaran en dues fases, la primera de les quals començarà a finals d'aquest mes

Solblau 05-05-2006 11:06 Lectures 184

Arxivat a:

La primera fase de l'actuació consistirà en remodelar l'edifici de tal manera que s'entrarà pel carrer de Joaquim Mir, on els tallers annexes també es reformaran per donar-los funcions culturals i socials. A la planta baixa s'hi construirà un bar-restaurant i uns vestidors. Aquestes obres es previst puguin començar a finals de maig, i es calcula que estaran enllestides cap a finals d'any.

La segona fase del projecte, de la que encara no hi ha data, preveu acabar la planta soterrània i superior de l'edifici annex , on hi haurà tallers i espais del programa de Suport a la Creació. A més , també es construirà un auditori, amb grades retràctils, amb capacitat per a 800 espectadors.

El pressupost de cadascuna de les fases és d'un milió cinc-cents mil euros, i estaran finançades en gran part per la Diputació de Barcelona.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No