Flash

Cubelles treballa en els actes de la Setmana de la Gent Gran

Se celebrarà del 29 de maig al 4 de juny i es clourà amb el dinar de la Gent Gran

VD 05-05-2006 11:05 Lectures 161

Arxivat a:

El primer dels actes d'enguany tornarà a ser el pregó el 29 de maig a la plaça de la Vila. Durant tota la setmana es portaran a terme diferents activitats, de les quals s'informarà puntualment mitjançant repartiment de fulletons i l'emissora municipal Ràdio Cubelles (107.5 FM).

El dinar d'homenatge a la Gent Gran, el 4 de juny al Pavelló Poliesportiu, clourà una vegada més els actes de commemoració de la Setmana. Per apuntar-se cal posar-se en contacte amb els responsables dels casals d’avis de Cubelles (Cimblanc i Caixa Penedès) a partir del 15 de maig. El preu del dinar és de 7€.

Així mateix, per apuntar-se al transport adaptat, que trasllada a les persones amb dificultats de mobilitat fins al Poliesportiu, cal adreçar-se a l’oficina d’Acció Social i Sanitat o bé trucar al 93.895.24.57. El període d’inscripcions per al transport adaptat serà del 15 al 31 de maig.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No