Flash

Jornades gastronòmiques a Vilanova per Sant Isidre

VD 16-05-2006 22:18 Lectures 124

Arxivat a:

Les demostracions, a càrrec de l’assessor gastronòmic Jesús Querol, es realitzen tots els dimarts de 18 a 19.30h , fins al 20 de juny. Les temàtiques són diverses; fins al moment s’han elaborat receptes amb ingredients com el bacallà, els ous o la carn.

La sessió d’aquesta tarda està dedicada a la cansaladeria , amb receptes com “Platillo de costella i carn magra de porc amb bolets”, “Filet de porc farcit amb salsa de soja” o “Cansalada en dos coccions a la brasa amb escalivada”.

Els assistents, a més de veure com s’elaboren aquests plats podran degustar-los i si ho volen es podran emportar la recepta escrita. La xarcuteria, les verdures i hortalisses, la peixateria, els congelats i els llegums i fruits secs completen la programació.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament