Flash

El fotògraf Joan Iriarte serà homenatjat aquest diumenge a la Plaça dels Artistes de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La relació d’Iriarte amb Sitges s’ha cristal·litzat al llarg dels anys en diferents projectes culturals en forma d’exposicions i de llibres. D’una banda, la seva exposició antològica al Mercat Vell presentada per Daniel Giralt Miracle (2002) o la mostra “Un hivern a Moscou” a l’edifici Miramar (2005), i de l’altra, obres com “Retrats i entorns de Sitges” (2004) o “Llum de Sitges” (2004) amb fotografies seves i poemes de David Jou.

Autodidacta, admirador i seguidor d’Henri Cartier-Bresson, de Francesc Català Roca i de José Ortiz Echagüe, Joan Iriarte va obtenir el 1972 el premi Pravda de fotografia amb el tema “Els valors humans a través del periodisme i la fotografia” i, entre els seus treballs, destaquen les seves imatges de la Unió Soviètica, del Brasil, del Marroc, de l’Àfrica subsahariana, de Venècia, de Nova York, entre d’altres indrets del món.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local