Flash

La Fundació Privada La Granja i l’Ajuntament de Sitges convoquen un premi de narracions curtes i un de pintura

Pel que fa al certamen de narracions curtes, aquestes han de ser originals i inèdites, amb una temàtica inspirada en el món del cavall i la discapacitat, i escrita en qualsevol de les llengües de l’Estat Espanyol. A més a més, s’estableixen dues modalitats: la infantil i juvenil per a autors de 7 a 18 anys, i l’adulta per a majors d’edat. Cada participant només podrà enviar una obra, escrita a doble espai i a una sola cara amb tipografia Times New Roman i d’una extensió d’1 a 3 folis DIN-A4, i s’hauran de presentar per triplicat i una còpia en disquet, especificant a quina modalitat del premi s’opta.

En referència al premi de pintura, el procediment pictòric serà lliure, però les obres s’hauran de basar en el món del cavall i la discapacitat. Cada participant només podrà presentar un treball, que ha de ser inèdit, i d’unes mides de 40 cm per 40 cm. A criteri de l’artista les obres es podran lliurar emmarcades, encara que el marc, en cap cas de vidre, no podrà excedir els 3 cm de gruix. Amb cada obra s’haurà de presentar els tres exemplars del butlletí de participació, ben complimentat, i una plica on constaran les dades de l’artista, així com un breu currículum.

Les obres per ambdós premis es podran presentar fins el proper 27 de novembre a les instal·lacions de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament a l’edifici Escorxador (c/ Joan Maragall, 36) de nou del matí a una del migdia. Els veredictes del dos premis es donarà a conèixer la propera Diada de Sant Jordi i, en el cas del certamen de pintura, les obres guanyadores es publicaran en un llibre i formaran part d’una exposició. Totes les obres presentades seran donades a la Fundació Privada La Granja.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!