Flash

La IX edició de la Nit de Premis Sitges tindrà lloc el proper 28 d’octubre al Centre de Disseny

Imatge d'arxiu dels premis Sitges de l'any pasat. fdg/c. castro

Imatge d'arxiu dels premis Sitges de l'any pasat. fdg/c. castro

En el decurs de la novena edició d’aquesta trobada es lliuraran els diferents premis culturals convocats per l’Ajuntament de Sitges, el Grup d’Estudis Sitgetans, l’Escola Sanvisens, la Galeria Àgora, la Família Pere Jou, la Família Mirabent Magrans, en Jofre Vilà, el col·lectiu de periodistes de la vila, el Foment del Turisme de Sitges, l’Escola Pia, el programa Sitges Capaç i l’Editorial el Pati Blau.

Aquesta iniciativa va néixer amb la intenció d’agrupar en un solemne acte cultural i de relleu institucional el lliurament d’aquests premis i reconeixements: Ploma d’Or, Premi Especial, Trinitat Catasús, Premi de pintura Sanvisens, Premi d’escultura Pere Jou, Premi Josep Mirabent Magrans, Premi Carbonell i Gener, Premi Sitges Capaç, Premi Folklore Jofre Vilà, Premi a les Tradicions Sitgetanes, Premi Pare Albert Singla i Premi de Narrativa Breu Ramon Planes.

L’acte consistirà en un sopar que se celebrarà en el nou equipament municipal del Centre de Disseny (C/ Ramon de Dalmases, Marquès de Mura) a partir de les nou del vespre. Per a facilitar l’assistència dels vilatans en aquest esdeveniment cultural tan important, l’Ajuntament posarà a disposició de les persones que no tinguin mitjà de transport un autocar que sortirà a partir de les vuit del vespre de davant de l’edifici de la regidoria de Turisme a l’Oasis, així com a la tornada hi haurà el mateix servei de dotze a una de la nit.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!