Flash

El Castell d'Olèrdola acull la festa major dels parcs naturals del Garraf, Olèrdola i el Foix

VD 09-11-2006 23:47 Lectures 148

Arxivat a:

Imatge d'arxiu de la darrera edició de la Festa del Parc. Foto: Xarxa Parcs Naturals

Imatge d'arxiu de la darrera edició de la Festa del Parc. Foto: Xarxa Parcs Naturals

La Festa Major del Parc començarà a dos quarts d'onze del matí amb l'activitat titulada 'Els colors del Garraf', que comptarà amb tallers medievals de 'cavalls, cavallers i estendards' a càrrec de Gest Lúdic i l'Obrador. Els més petits també podran gaudir dels jocs de Guixot de Vuit.

A partir de dos quarts de dotze del migdia, es faran tallers de pintures rupestres i una hora després la companyia Penjim Penjam presenta l'espectacle 'Ai, la farina'.

La programació de Viu el Parc continua fins a finals d'any amb diverses activitats puntuals així com el XII Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, organitzat en col laboració amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels. A més de les fotos fetes als tres Parcs, l'altre tema del concurs és la Festa Major del Parc.

També destaca el Parc a Taula, per gaudir de la cuina pròpia de la zona servida en els restaurants col laboradors amb vins i caves del massís del Garraf.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres