Flash

El Castell d'Olèrdola acull la festa major dels parcs naturals del Garraf, Olèrdola i el Foix

VD 09-11-2006 23:47 Lectures 165

Arxivat a:

Imatge d'arxiu de la darrera edició de la Festa del Parc. Foto: Xarxa Parcs Naturals

Imatge d'arxiu de la darrera edició de la Festa del Parc. Foto: Xarxa Parcs Naturals

La Festa Major del Parc començarà a dos quarts d'onze del matí amb l'activitat titulada 'Els colors del Garraf', que comptarà amb tallers medievals de 'cavalls, cavallers i estendards' a càrrec de Gest Lúdic i l'Obrador. Els més petits també podran gaudir dels jocs de Guixot de Vuit.

A partir de dos quarts de dotze del migdia, es faran tallers de pintures rupestres i una hora després la companyia Penjim Penjam presenta l'espectacle 'Ai, la farina'.

La programació de Viu el Parc continua fins a finals d'any amb diverses activitats puntuals així com el XII Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, organitzat en col laboració amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels. A més de les fotos fetes als tres Parcs, l'altre tema del concurs és la Festa Major del Parc.

També destaca el Parc a Taula, per gaudir de la cuina pròpia de la zona servida en els restaurants col laboradors amb vins i caves del massís del Garraf.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No