Flash

Festa de cloenda de l'Any del Ferrocarril a Vilanova

Un viatge fins a Sitges amb la locomotora Mataró ha posat el punt i final a l'aniversari

VD 17-12-2006 21:15 Lectures 223

Arxivat a:

La locomotora Mataró treien fum de nou. fdg/marcel fabra

La locomotora Mataró treien fum de nou. fdg/marcel fabra

El viatge amb el Tren del Centenari va portar fins a Sitges els representants municipals, la Comissió d'Honor del Centenari i diversos ciutadans que s'han afegit a la cloenda del 125 aniversari de l'Arribada del Ferrocarril a Vilanova. El viatge va sortir a les onze del matí a l'andana principal de l'estació de Vilanova.

Després del viatge, una exhibició de balls populars i l'actuació dels Bordegassos a la plaça de la Vila han posat el punt i final a l'Any del Ferrocarril.

D'altra banda, divendres al matí, una comitiva encapçalada per l'alcalde i la regidora de Cultura van inaugurar les noves plaques commemoratives que s'han instal·lat a diferents espais urbans que fan referència a la petjada del ferrocarril a la història local. La comitiva es va traslladar amb un trenet i va descobrir plaques a indrets com la plaça de Gumà i Ferran sobre el 125è aniversari de l'Arribada del Ferrocarril.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No