Cubelles

El carrer Joan Roig i Piera tallat fins el dia 22 de maig

La celebració del XXIV Concurs-Exposició de Roses Vila de Cubelles és la causa del tall

VD 16-05-2007 10:13 Lectures 137

Arxivat a:

Coincidint amb la celebració, entre el 18 i el 20 de maig, del XXIV Concurs - Exposició de Roses de Cubelles, des d'avui dia 16 i fins el 22 de maig, el carrer Joan Roig i Piera, entre el passeig Narcís Bardají i el carrer de l'Estació, restarà tancat al trànsit rodat.

Durant aquest període l'accés al carrer Estació es farà a través del carrer Víctor Balaguer, que en aquests dies canviarà el seu sentit de circulació entre el carrer Major i el mateix carrer de l'Estació; i el trànsit del passeig Narcís Bardají es desviarà cap al carrer Àngel Guimerà.

Des de l'Ajuntament de Cubelles s'ha informat als veïns i establiments comercials de la zona sobre aquest fet. Així mateix "lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar a veïns i veïnes, però creiem que aquesta festa de les Roses, una tradició a Cubelles, és una activitat cultural que dona vida a la nostra vila".

Plànol alternatiu clickant a "més informació"


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans