Cubelles

El carrer Joan Roig i Piera tallat fins el dia 22 de maig

La celebració del XXIV Concurs-Exposició de Roses Vila de Cubelles és la causa del tall

VD 16-05-2007 10:13 Lectures 141

Arxivat a:

Coincidint amb la celebració, entre el 18 i el 20 de maig, del XXIV Concurs - Exposició de Roses de Cubelles, des d'avui dia 16 i fins el 22 de maig, el carrer Joan Roig i Piera, entre el passeig Narcís Bardají i el carrer de l'Estació, restarà tancat al trànsit rodat.

Durant aquest període l'accés al carrer Estació es farà a través del carrer Víctor Balaguer, que en aquests dies canviarà el seu sentit de circulació entre el carrer Major i el mateix carrer de l'Estació; i el trànsit del passeig Narcís Bardají es desviarà cap al carrer Àngel Guimerà.

Des de l'Ajuntament de Cubelles s'ha informat als veïns i establiments comercials de la zona sobre aquest fet. Així mateix "lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar a veïns i veïnes, però creiem que aquesta festa de les Roses, una tradició a Cubelles, és una activitat cultural que dona vida a la nostra vila".

Plànol alternatiu clickant a "més informació"


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament