SANT PERE DE RIBES

Un equip robust acompanya Francesc Pérez

CIU-VIA 16-05-2007 10:19 Lectures 904

Arxivat a:

AL CAPDAVANT DE LA LLISTA

Francesc Pérez, 42 anys, 2 fills. Treballa com a autònom al sector de l’autotaxi. Ha col·laborat activament amb el teixit empresarial des de la Junta de l’Associació de Comerciants i Industrials i participa en la dinàmica cultural de la comarca a través de l’associació Unesco Garraf. Actualment estudia Dret.

Lluís Giralt Vidal, 42 anys, 2 fills, enginyer tècnic agrícola i llicenciat en enologia. Tècnic a l'Administració. Soci actiu dels Xulius i expresident d'aquesta entitat, ha participat en nombroses activitats culturals especialment al voltant de la música. Ha col·laborat amb entitats locals d'acollida donant suport lingüistic a immigrants. Ha format part de la junta de l'AMPA a l'escola Riera de Ribes i del Consell Escolar com a representant de les famílies. Participa en l'organització i la coordinació dels balls populars a les festes majors de Ribes.

Núria Mestre Casas, 25 anys, diplomada en Gestió i Administració Pública i Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat Pompeu Fabra. Tècnica del Consell Comarcal. Vinculada al món associatiu: cultural i esportiu. Participa amb els balls populars de la festa major.

Joan Sentís Vázquez, 41 anys, empresari, 2 fills, antic membre de la colla de bastoners veterans de les Roquetes.

Manuela Muñoz Alises, 46 anys, 2 fills. Professional independent en el sector inmobiliari. Procedent del Baix Llobregat l'any 1998 fixà la seva residència a la urbanització de Can Pere de la Plana. Sensibilitzada amb la problemàtica que comportava la nul.la existència de serveis a la urbanització i amb l'ànim de canviar la situació, entrà com a Secretària a l´Associació de Veïns on ha gestionat grans millores.


ECONOMIA I MOBILITAT

Manel Milà Vidal. Casat i amb dos fills. És enginyer Industrial i MBA. Empresari del sector del cable és membre de la Junta Directiva de l’ADEG.

Amparo Romero. Professional de la Banca. Ha estat responsable de l’àrea econòmica de l’agrupació local de CiU.

Josep Juliachs i Coll. Casat i amb tres fills. Professional de la Banca, estudia Ciències Empresarials a la UOC. Ha estat president dels Xulius .


FORMACIÓ, JOVES I GRANS

Josep Mesia Nin. Casat i amb dos 2 fills, professor de català per a adults, estudià teatre i ha dirigit diversos espectacles tant a Ribes com a Barcelona. Membre de l'organització del Pessebre Vivent Parlat de Ribes.

Ramona Cubero Cubero, Casada i amb dos fills. Administrativa. Ha format part de l´AMPA Riera de Ribes i del Consell Escolar. Col·labora en les cercaviles infantils.

Josep Maria Perelló Rosell. Casat i amb dos filla. Informàtic, és tècnic de hardware i xarxes. Membre actiu de l’AMPA Costerets, Interampas i la Plataforma Cívica de Ribes.


TERRITORI

Ramon Giménez. Treballa de Tècnic de medi ambient en el sector empresarial. Ha estat portaveu del Grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Lluís Miret Jacas. Llicenciat en Dret. Exerceix com a advocat expert en Dret Administratiu i Urbanístic. Membre actiu de diverses entitats culturals i esportives.

Miquel Lara Torres. Tècnic en logística, treballa en el sector farmacèutic. Ha estat pesident de la Unió de Joves de Malgrat de Mar i conseller nacional d’UDC.


CULTURA I ESPORTS

Albert Roig Pascual. Casat amb 2 fills, és mecànic d’automoció. Membre actiu dels Balls populars i pertany a la Junta Cordinadora de Bastoners de Catalunya.

Josep Almirall Pérez. Casat. Treballa com a instal·lador d’electricitat. Participa activament als balls poulars.

Josep M.. Carrion i Serrano. Llicenciat en Dret exerceix com a advocat. Ha estat membre de la Junta del Colegi d’Advocats, l’AMPA Providències i el Bàsquet Ribes.


BENESTAR DE LES PERSONES

Montserrat Jacas i Bertran, Casada i amb una filla. Tècnic de laboratori clínic ha estat professional de la sanitat catalana durant 23 anys. Actualment treballa al Laboratori d’Anatomia Patològica del Consorci Intercomarcal Alt Penedès, Anoia i Garraf

Albert Bernadàs i Escartín, Casat i amb dos fills. Diplomat en Infermeria, actualment presta servei, en l’àmbit de les drogodependències, a la Mancomunitat Penedès - Garraf.

Maria Antònia Rossell Puig. Diplomada en Treball Social per la UB. Professional a l’administració local. Membre del Consell Municipal de Cooperació. Voluntària als camps de treball de Setem a Amèrica del Sud.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament