Sant Pere de Ribes

Vagi-se’n Sr. Blanco, Vagi-se’n, que ja TOCA!!

PP Sant Pere de Ribes 16-05-2007 21:44 Lectures 164

Arxivat a:

Un Sr. Blanco i un Partit Socialista als quals no sembla agradar massa ser al mateix temps catalans i espanyols. ¿Perquè amaga la bandera d’Espanya als edificis institucionals i només deixa la catalana?. Volem les dues.

I finalment un Sr. Blanco que ni tan sols amb la seva responsabilitat comarcal al capdavant del Consell del Garraf va ser capaç de solucionar els nostres problemes d'infraestructures i carreteres, ni reduir significativament costos de peatge a residents i ni tan sols pot fer res per acabar amb els problemes d’atenció sanitària a l'Hospital dels Camilos on cal esperar hores i hores perquè t'atenguin en el seu servei d'urgències. (Clar a la Generalitat també són amics de partit i no es pot cridar gaire).

Per tot això i molt més, i amb ganes d'un gran canvi, m'he unit com veïna independent al Partit Popular de Sant Pere de Ribes, per a contribuir com conciutadana vostra a lluitar i defensar els nostres drets i valors per tal d’aconseguir que aquest govern socialista i aquest Sr. Blanco s'adoni del dany que ens han fet i es posi fi a la política sectària que tant els agrada i de la que tant han abusat.

Perquè guany Sant Pere de Ribes necessitem que l’actual equip de govern perdi la majoria absoluta.
Per fer del nostre poble un municipi de referència.
Per recuperar la nostra identitat.
Per fer junts el municipi que vols.
El PPC de Ribes i Les Roquetes som un bon equip, som bons gestors, tenim il•lusions i projectes i estimem Sant Pere de Ribes.
I per això us demano voteu al PPC i al nostre candidat Felip Alayeto a les pròximes eleccions municipals del 27 de Maig.

Vagi-se’n Sr. Blanco, Vagi-se’n, que ja TOCA!!

Signen: M. Virgili, A. Barceló , E. Vallejo, R. Rodriguez, C. Téllez, C. Segura, A. Tiburcio, S. Gonzalvez, F. Ramirez, T. Rodriguez, V. Guerrero, A. Tor.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament