VNG

Enderroc en horari nocturn de l'antic mur lateral de la via del tren a Vilanova

Les obres són a càrrec de l’empresa Garraf Mediterrània i tindran una durada de tres setmanes

Aquesta tasca es preveu que duri unes tres setmanes i s’hi treballarà, per qüestions de seguretat imposades per ADIF (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries), en horari nocturn, de les 0 a les 5 h, de dilluns a divendres.

Les obres són a càrrec de l’empresa Garraf Mediterrània, promotora de l’Eixample de Mar. L’ADIF ha concedit a la promotora aquest horari de nit per efectuar la demolició, ja que és quan les línies elèctriques dels trens es poden desconnectar i es pot aturar la circulació.

Els treballs d’enderroc poden provocar molèsties als veïns i veïnes pel soroll originat per la maquinària. En aquest sentit, s’han pres les mesures necessàries per minimitzar la intensitat del soroll. Es preveuen derruir uns vint metres lineals diaris de mur. Les obres s’iniciaran des de la rambla de la Pau i s’aniran traslladant fins a l’alçada del carrer de l’Estany.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!