VNG

Un espectacle de Toni Albà inicia el programa de les biblioteques

Arcadi Garriga representarà l'obra ‘Tot serà per bé’. fdg/ carles castro

Arcadi Garriga representarà l'obra ‘Tot serà per bé’. fdg/ carles castro

Dins la nova programació destaca l’espectacle familiar ‘Tot serà per bé’ de la Companyia Toni Albà que es farà aquest dissabte, 29 de setembre, a les 12 hores a la Biblioteca Joan Oliva.

Del 6 al 27 d’octubre, en el marc de la programació de Trapezi, ambdues biblioteques organitzen hores del conte i tallers que tindran com a protagonistes el món del circ i els seus personatges. La primera d’aquestes activitats serà l’hora del conte ‘L’home bala busca feina’, que es durà a terme el dissabte 6 d’octubre a les 12 h, a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, a càrrec del seu autor, Joan de Déu Prats. Tot seguit es farà el taller ‘Fem del conte un taller’, on hi podran participar nens i nenes de 5 a 7 anys.

El cicle d’activitats al voltant de Trapezi, que s’engloben sota el títol ‘Mirades del Circ’, continuaran els dissabtes 20 i 27 d’octubre amb noves edicions de l’Hora del Conte i tallers relacionats amb aquesta art escènica.

Entre les novetats abans esmentades, la Biblioteca Joan Oliva posa en marxa dos nous clubs de lectura que s’afegeixen als que ja s’havien realitzat el curs passat. Així doncs, amb l’objectiu de fomentar la lectura i la creació literària, a partir d’ara hi haurà un club de lectura de Novel·la Negra, a càrrec de Paco Camarasa i un club de lectura en anglès, a càrrec de Kirstin Adams. Ambdós clubs s’afegeixin als renovats club de lectura La Crisàlide, amb Isabel Laso, el club de lectura fàcil, amb Carles Alcoy i al taller d’escriptura per adults, també amb Carles Alcoy.

Un altra novetat d’aquesta nova temporada és el Cicle de Conferències sobre Cinema. La Biblioteca Armand Cardona Torrandell ha programat un cicle amb tres sessions al voltant del món del cinema. A més, la Biblioteca Cardona Torrandell editarà una Guia Temàtica sobre Cinema on es relacionen les obres literàries amb les seves adaptacions al cel·luloide. La guia inclourà l’any de realització, el director, el títol de l’obra en el qual s’ha basat el film i la disponibilitat de trobar tant el llibre com les pel·lícules a les biblioteques municipals. Les conferències tractaran sobre qüestions com el cinema d’animació, el cinema d’autor i cinema i literatura.

Finalment, la programació d’aquest trimestre també inclou diverses exposicions, la primera du per títol ‘La contaminació a Vilanova i la Geltrú: els efectes de la pols de ciment’ i es podrà visitar a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de l’1 al 13 d’octubre. També es programarà la mostra ‘Del Boletín de la Agrupación Excursionista Atalaya a l’Agrupació Excursionista Talaia: revista d’excursionisme’, l’exposició ‘Deserts i desertitzacions’ i la mostra ‘Mots amb arrels: Els noms ens parlen’.

Presentacions de llibres, actes al voltant dels escriptors catalans o xerrades-col·loqui també tindran el seu espai en aquesta nova programació d’octubre a desembre de les biblioteques municipals.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!