SITGES

L’exposició “BQ.ART 07” a la Societat Recreativa El Retiro

La mostra de la Federació Catalana de Basquetbol ensenya al públic la relació entre l’art i el bàsquet

VD 24-02-2008 17:55 Lectures 258

Arxivat a:

En la mostra “BQ.ART 07”, que s’inaugurarà a les 19 hores amb la presència del 1r Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sitges, Armand Paco, i del president de la Federació Catalana de Basquetbol i de la Fundació del Bàsquet Català, Enric Piquet, es poden observar les dotze obres presentades en la segona edició d’aquest certamen, comissariada per Mario Pasqualotto, i que es va celebrar a finals de l’any passat.

“Concentració” d’Ignasi Villares va aconseguir el trofeu com a obra vencedora del concurs, després de rebre 18 punts del jurat, mentre que “Globetrotter” de Toni Moranta va rebre el reconeixement de segona obra. El vídeo “Fes-ho” de Joan Ill i la fotografia digital de Francisco Rodríguez Ayuso també van ser distingides.

Aquest acte cultural forma part del programa d’actes oficial de la Comissió Organitzadora del nomenament de Sitges com a Ciutat del Bàsquet Català d’enguany.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No