VNG

Cicle de tallers del col·lectiu fotogràfic Fotoítaca

VD 24-02-2008 23:56 Lectures 230
Xavier Sardà

Xavier Sardà

Taller 1: “Capturar brillos” a càrrec del fotògraf Xavier Sardà.

El proper dissabte, dia 12 d'abril de 2008 tindrà lloc el taller fotogràfic "Capturar brillos" que anirà a càrrec del fotògraf Xavier Sardà. El programa del taller tractarà de temes tan interessants com el de controlar les diverses intensitats de les lluentors dels materials que es fotografien amb la intenció de perfeccionar la tècnica d’enfocament. Si voleu una informació més detallada podeu visitar la seva pàgina web:

http://wwwfotografia-profesional.net/sarda/index.htm

El preu del taller és de 20 € pels socis de Fotoítaca i de 40 € per als no socis. En ambdós casos hi ha l’opció de quedar-se a dinar que incrementa els preus anteriors en 20 € més, ja que l’horari aproximat del taller serà de 9,30 a 14 i de 16 a 19.30 h

Per a més informació sobre el temari del taller i de la seva trajectòria professional, podeu consultar el web:

http://www.fotografia-profesional.net/flashman/talleres/080412TallerCapturarBrillosFotoitaca.htm

Inscripcions:

La inscripció es pot realitzar al Centre Cívic de Sant Joan, als Jardins Francesc Macià, s/n de Vilanova i la Geltrú, totes les tardes de 17 a 19 h. Per a totes aquelles persones que volen realitzar la seva inscripció i no poden desplaçar-se fins al Centre Cívic, poden telefonar al 93 815 80 42 que us facilitaran el compte corrent per a fer l'ingrés. Les places són limitades i es farà per rigorós ordre d’inscripció i pagament. Si voleu més informació sobre el temari del curs, podeu trucar al telèfon 669657696.

Taller 2: “Métodos de trabajo en Photoshop CS3” a càrrec del fotògraf Jesús Jaime de la Mota.

El proper dissabte, dia 31 de maig i el diumenge dia 1 de juny tindrà lloc el curs impartit pel fotògraf Jesús Jaime de la Mota. Aquest fotògraf andalús, de reconegut prestigi pels seus premis i medalles, tant a nivell nacional com internacional, les seves nombroses exposicions arreu del món, així com també les seves publicacions, ens oferirà un taller, sota el títol “Métodos de trabajo en Photoshop CS3”.

El temari del taller pretén ensenyar el seu mètode de treball pel que fa a la utilització d’aquest programa, tot explicant les diferents modificacions que fa d’una imatge per aconseguir els resultats desitjats. Pas a pas, ens anirà fent les diverses modificacions que hi realitza, tant en les fotografies en blanc i negre com en les de color. A més lliurarà un exemplar del tutorial per a CS3, creat pel mateix autor, on explica amb detall totes les indicacions per millorar una fotografia.

Per a més informació, podeu visitar la seva pàgina web: http://www.jaimemota.es/.

El preu del taller dels dos dies és de 70 € pels socis del Col·lectiu Fotoítaca (inclòs el dinar del dia 31 de maig) i 50 € pels socis (sense dinar). El preu per a la resta d’interessats serà de 90 € (inclòs el dinar del dia 31 de maig) i 70 € (sense dinar). L’horari serà el següent: dissabte (31/5) de 9:30 a 14 h i de 16 a 20 h; diumenge 1/6, de 9:30 a 14 h.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No