VNG

Tot a punt per al nou cicle de Brots de Poesia

Brots de Poesia presenta una programació atractiva i variada amb l’objectiu d’apropar aquest gènere literari a tot tipus de públic

VD 08-04-2008 9:33 Lectures 228
El músic Toti Soler encetarà el Brots de Poesia 2008

El músic Toti Soler encetarà el Brots de Poesia 2008

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer i les Biblioteques Municipals, Joan Oliva i Cardona Torrandell, acolliran les activitats programades pels dies 18, 19 i 20 d’abril.

El recital poètic ‘Assaig de plagi a la taverna de Pere Quart’ encetarà, el divendres 18 d’abril a les 19 hores, el Brots de Poesia 2008. L’espectacle, que tindrà com a escenari la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, anirà a càrrec del guitarrista Toti Soler acompanyat de Jordi Jané, que farà la lectura del text.

El dissabte 19 d’abril, a les 12 hores, hi ha prevista una activitat familiar a la Biblioteca Joan Oliva. ‘Bon dia Joana’ és el títol d’una proposta adreçada al públic infantil, a càrrec de Joan Dausà, actor que interpretava el personatge de Krust del Club Super 3. El mateix dissabte, de les 10 a les 14 hores, hi ha prevista una matinal poètica a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. ‘Poesia I veïnatge IV’ és el nom d’aquesta proposta organitzada per El Cep i La Nansa Edicions.

Ja a la tarda, hi ha previst el recital poètic ‘Suite per oscar Wilde’ a càrrec de l’actor Sergi Mateu. Aquest espectacle es farà a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer a partir de les 18 hores.

La darrera de les propostes s’ha programat pel diumenge 20 d’abril a les 12 hores a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Es tracta d’un recital poètic que porta per títol ‘No volveré a ser joven’ amb l’actor Pep Munné que estarà acompanyat per la veu i la guitarra de Sílvia Comas.

Com a complement de la programació, s’instal·larà a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer una parada de llibres sobre els autors dels Brots de poesia, que estarà oberta el dissabte a la tarda i el diumenge al matí. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de les llibreries La Mulassa i Llorens Llibres.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No