VNG

El propietari d’una botiga de llaminadures és detingut per presumptes abusos sexuals a menors

Bernat Deltell 08-04-2008 22:03 Lectures 518
La botiga de llaminadures es troba al carrer Llibertat de Vilanova i la Geltrú. Carles Castro

La botiga de llaminadures es troba al carrer Llibertat de Vilanova i la Geltrú. Carles Castro

(Article publicat al diari Avui)

El detingut, de nacionalitat espanyola i que respon a les inicials de José A.P, ha estat acusat d’haver comès abusos sexuals continuats a dues nenes menors d’edat en una botiga de llaminadures de la qual n’és el propietari. Tot indica que la denúncia l’hauria fet una treballadora d’una cafeteria-forn de pa situada a pocs metres de la botiga de llaminadures Gums & Friends i que és també propietat, en règim de franquícia, del mateix acusat.

Tot i l’escassa informació que hi ha al voltant d’aquest cas, a darrera hora de la tarda s'ha sabut  que una de les nenes que presumptament hauria patit abusos seria la filla de la denunciant. L’altre víctima podria ser una amiga de la filla, tot i que aquest punt no ha estat confirmat. Les dues nenes tindrien al voltant de deu anys.

José A.P. va ser detingut aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú per agents dels Mossos d’Esquadra, però no ha estat fins avui que la notícia va transcendir als mitjans de comunicació. El motiu d’aquest hermetisme comunicatiu per part dels Mossos d’Esquadra a facilitar informació ha estat per salvaguardar la identitat de les menors.

L’acusat ha declarat durant gairebé tres hores davant del jutge fins que a dos quarts de quatre de la tarda va ser enviat a la presó sense fiança. No ha estat, però, fins a darrera hora de la tarda que els periodistes van localitzar la botiga de llaminadures de l’acusat, Gums & Friends, situada al carrer Llibertat, just al costat del Mercat de Mar. Davant la presència dels mitjans de comunicació, la dependenta de l’establiment va decidir tancar i no fer cap tipus de declaració, només que s’havia assabentat de tot plegat pels telenotícies del migdia. Nombrosos veïns van explicar als periodistes concentrats a la zona que havien vist el propietari detingut dissabte pels Mossos d’Esquadra i que, com sempre en aquests casos, havia estat tota una sorpresa. En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra sí van informar que José A. P. no té antecedents penals.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No