VNG

Demanen la pena màxima per al parricida del carrer Ivern

Va matar la seva mare a ganivetades després d'haver consumit susbtàncies estupefaents

VD 08-04-2008 22:25 Lectures 380
El presumpte parricida, sortint dels jutjats de Vilanova després de declarar davant del jutge. Carles Castro

El presumpte parricida, sortint dels jutjats de Vilanova després de declarar davant del jutge. Carles Castro

Luis G.M. ha reconegut que va matar a ganivetades la seva mare, encara que ha al·legat que ho va fer sota els efectes de les drogues. El presumpte parricida, que tenia 27 anys en el moment del crim, es va sotmetre ahir a les preguntes del fiscal en la vista celebrada a l'Audiència de Barcelona.

Segons el fiscal, la nit de l'assassinat, l'acusat va clavar-li 43 ganivetades a la seva mare, Soledad M.L., de 49 anys d'edat, al coll, l'esquena i el cap. En la seva declaració, el parricida ha explicat que va anar a viure amb la seva mare per tal que l'ajudés amb la seva adicció a les drogues i que la nit del crim havia consumit drogues i alcohol.

També ha dit que l'únic que recorda és una discussió amb la seva mare i posteriorment, veure sang a terra i sentir els crits del veïns, així que va decidir fugir saltant pels patins comunitaris. Abans de marxa, va agafar la boss de la seva mare per prendre-li les claus del cotxe, amb el qual va desplaçar-se fins a la Zona Franca de Barcelona a comprar més droga.

El fiscal i l'acusació particular (exercida pel germà del processat) sostenen que l'homicida va tenir despreci per la vida de la seva mare, ja que va fugir del pis deixant-la desagnar-se a terra i amb l'arma clavada al clatell. Pel això amndues parts demanen la pena màxima de 25 anys de presí per un delicte d'assassinat amb alevosia i ensanyament, amb l'agravant de la relació familiar. Per la seva part, la defensa diu que el parricida no era conscient en el moment de l'assassinat perquè estava sota els efectes de la cocaïna.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No