VNG

La fiscalia demana 3 anys de presó per a la propietaria de la ludoteca

Està acusada de sis delictes de vexació i maltractament a nens d'entre un i vuit anys

VD Vilanova i la Geltrú 08-04-2008 18:28 Lectures 263

Els fets es van destapar al març del 2006 arran de la denúncia d'una de les empleades de la ludoteca, que va gravar amb càmara oculta les vexacions als infants: aixecava per les orelles als nens, els tancava a les foques, els escridassava i els obligava a menjar-se els seus vòmits Ara, el ministeri fiscal ha considerat que la jove propietària de l'establiment és responsable de sis delictes contra la integritat moral i de tres faltes de maltractament.

S.O. ha acreditat que tenia tots els permisos i llicències per dur a terme l'activitat de guarderia a la ludoteca, que va obrir al desembre de 2005 al carrer Xoriguer de Vilanova i va ser tancada per ordre judicial al març del 2006.

En aquest període, l'acusada es va veure desbordada per la feina i no tenia prou personal per cuidar els nens, segons el fiscal, i que per això va optar per tractar malament als nens, amb agressivitat i menyspreu.

La fiscalia també ha demanat que S.O. a indemnitzar els nens als quals va maltractar i que se la inhabiliti per exercir professions relacionades amb la cura de menors durant el temps de la condemna.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No