VNG

Visita del president a la llar d'infants l'Escateret

El centre ha començat a funcionar a la rambla de Sant Jordi

VD 09-11-2008 22:52 Lectures 939

El president de la Generalitat ha visitat aquest divendres al matí (i no diumenge al matí com s'entenia erròniament per l'anterior redacció) la llar d'infants l'Escateret. José Montilla, acompanyat per l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, la regidora d'Educació, Míriam Espinàs i el regidor de Projectes Urbanistics, Xavier Oller, va poder veure les noves instal·lacions de la llar com les aules, la cuina, els espais multifuncionals i el pati, davant de la sorpresa dels més petits.

El nou centre educatiu ofereix un total de 102 places per a nens i nenes d'entre 0 i 3 anys, distribuïdes en dues aules per a lactants (de 4 mesos a 1 any), dues aules per a caminants (d'1 a 2 anys) i tres aules de maternal ( de 2 a 3 anys).

L'Escateret ha començat a funcionar en els darrers dies amb totes les places cobertes. La construcció de l'equipament ha costat 1.300.000€, dels quals la Generalitat de Catalunya n'ha finançat 500.000€.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No