VNG

Visita del president a la llar d'infants l'Escateret

El centre ha començat a funcionar a la rambla de Sant Jordi

VD 09-11-2008 22:52 Lectures 845

El president de la Generalitat ha visitat aquest divendres al matí (i no diumenge al matí com s'entenia erròniament per l'anterior redacció) la llar d'infants l'Escateret. José Montilla, acompanyat per l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, la regidora d'Educació, Míriam Espinàs i el regidor de Projectes Urbanistics, Xavier Oller, va poder veure les noves instal·lacions de la llar com les aules, la cuina, els espais multifuncionals i el pati, davant de la sorpresa dels més petits.

El nou centre educatiu ofereix un total de 102 places per a nens i nenes d'entre 0 i 3 anys, distribuïdes en dues aules per a lactants (de 4 mesos a 1 any), dues aules per a caminants (d'1 a 2 anys) i tres aules de maternal ( de 2 a 3 anys).

L'Escateret ha començat a funcionar en els darrers dies amb totes les places cobertes. La construcció de l'equipament ha costat 1.300.000€, dels quals la Generalitat de Catalunya n'ha finançat 500.000€.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres