VNG

Montilla inaugura les jornades sobre l'Eix Diagonal

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, va inaugurar divendres les jornades que sobre l’Eix Diagonal s’estan desenvolupant a Vilanova i la Geltrú

VD 09-11-2008 22:52 Lectures 397

L’Eix Diagonal és per José Montilla una peça clau d’un entramat que respon a una concepció equilibrada del conjunt del país, i que representa un esforç inversor sense precedents.

El President del govern català ha parlat també de la crisi, de la qual ha dit cal parlar, però defugint del dramatisme. Cal creure en nosaltres mateixos, cal ser positiu, perquè aquest és país viu i dinàmic, i aquesta crisi ens obliga a treballar mes que mai amb l’objetiu de sortir-ne més reforçat que mai.

L’objectiu, segons José Montilla, és seguit apostant per mesures de dinamització econòmica, material i financera, lligades a mesures de caràcter social per tal de garantit el benestar i el futur de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

La crisi és un repte difícil i alhora representa una oportunitat. El present exigeix que tothom sumi esforços i que el govern es responsabilitzi, treball i vetlli perquè tothom tingui garantit el seu futur.

El President català ha finalitzat el seu discurs assegurant que aquest era un dia important per avançar en el disseny de les estratègies que representen la construcció d’una Catalunya equilibrada, racional i més ben comunicada.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, ha destacat la importància que suposarà pel creixement del país la construcció de l’Eix Diagonal. Una nova via de comunicació entre les comarques de l’interior de Catalunya i les del litoral, el que ha de permetre generar nova activitat econòmica, nous serveis i, en definitiva, una millor qualitat de vida pel conjunt de la ciutadania catalana.

L’alcalde també ha dit, referint-se a la situació de crisi global que es viu a nivell mundial, que l’ajuntament no es resigna a ser una administració nomes de serveis, i que pel fet ser conscients de les limitacions en un marc global de crisi, cal apostar per la bel·ligerància, la restricció de la despesa, i el manteniment de la inversió pública per generar activitat econòmica.

En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat ser conscient de que el futur no serà fàcil però també vol manifestar la confiança en el futur, la oportunitat de la situació estratègica de la comarca. Uns aspectes que per l’alcalde han d’anar lligats al treball, a l’estudi, i al sacrifici, valors que mai hauria de perdre una societat.

Joan Ignasi Elena ha finalitzat augurant una profitosa jornada gràcies a la qual les ciutats de l’Eix Diagonal disposaran d’un nou full de ruta per donar una nova oportunitat al futur.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No