VNG

Una Fira més

Vilanova ha tancat aquesta nit una nova edició de la Fira de Novembre

VD 09-11-2008 23:11 Lectures 124

Milers de persones han visitat aquest cap de setmana els estands comercials de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, una mostra que en aquesta edició ha intentat combatre la crisi econòmica amb els sectors emergents.

Els serveis per a les persones i per a la llar han guanyat terreny a la mostra multisectorial, després que les immobiliàries i les empreses vinculades a la construcció s'haguessin esfumat del recinte firal.

Malgrat que la presència d'empreses no ha disminuït gaire, el que sí que han notat els expositors de la Fira de Novembre ha estat la reducció del negoci que es feia en altres edicions. En aquest sentit, la crisi si s'ha notar a la Fira de Vilanova.

 


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres