VNG

Els protectors dels animals s’han concentrat a la porta de la gossera

Els representants de les entitats creien que s’emportaven els gossos

Javi Polinario 08-04-2009 18:52 Lectures 194

Alguns representants de les entitats protectores dels animals s’han concentrat a la porta de la gossera de Vilanova. El motiu ha estat la “falsa alarma”, segons han dit, de que traurien els animals per portar-los a Vilafranca. Les entitats han sabut que alguns animals estaven preparats en gàbies per ser transportats i això els ha fet pensar que havia arribat el moment.

Finalment no ha passat res del que les entitats es pensaven, però sí que ha hagut un moment de tensió, quan ha arribat una tècnica de Medi Ambient que segons els protectors del animals “no havia d’estar allà”, perquè a les conclusions de la comissió informativa sobre aquesta qüestió es va dir de trobar altres interlocutors i ella va ser la que havien de canviar.

Demà els representants de les entitats estaran tot el dia a la Rambla Principal a l’alçada del carrer de Francesc Macià per informar a la ciutadania del problema de la gossera i recollir signatures. A més, a les set de la tarda hi haurà una casserolada a la plaça de la Vila.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No