VNG

Ventureta Mestres i Gras, en el record

Vilanova recorda aquests dies la vida i la trajectòria professional de la soprano vilanovina

VD 21-07-2009 19:39 Lectures 1011

Durant aquesta setmana es celebraran diversos actes en record de la soprano vilanovina. El primer es va celebrar el cap de setmana passat amb la inauguració de l’exposició Ventureta Mestres en el record, en el casal Municipal d’avis de Can Pahissa. Aquesta exposició romandrà al centre fins el proper 25 de juliol.

Entre els diferents actes que es celebren aquesta setmana es presentarà la biografia Ventureta Mestres i Gras de l’autor Miquel Altadill i Giner a la sala d’actes de la UPC. L’autor estarà acompanyat de la ex soprano Angelita Navés, la regidora de cultura de l’Ajuntament Isabel Pla i el director de la UPC, Enric Turolls. Al finalitzar l’acte, la soprano Vanessa Cañizares interpretarà un peça musical acompanyada al piano per Josep Mª Damunt. 

El dissabte 25 de juliol acabaran les activitats programades. S’oferiran flors al nínxol on reposa la soprano, es descobrirà una placa commemorativa a la casa on va viure i s’oficiarà una missa solemne en memòria de Ventureta Mestres. Tot seguit se celebrarà un dinar de germanor on els assistents seran obsequiats per unes gravacions històriques de la soprano.


Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No