VNG

Ventureta Mestres i Gras, en el record

Vilanova recorda aquests dies la vida i la trajectòria professional de la soprano vilanovina

VD 21-07-2009 19:39 Lectures 1116

Durant aquesta setmana es celebraran diversos actes en record de la soprano vilanovina. El primer es va celebrar el cap de setmana passat amb la inauguració de l’exposició Ventureta Mestres en el record, en el casal Municipal d’avis de Can Pahissa. Aquesta exposició romandrà al centre fins el proper 25 de juliol.

Entre els diferents actes que es celebren aquesta setmana es presentarà la biografia Ventureta Mestres i Gras de l’autor Miquel Altadill i Giner a la sala d’actes de la UPC. L’autor estarà acompanyat de la ex soprano Angelita Navés, la regidora de cultura de l’Ajuntament Isabel Pla i el director de la UPC, Enric Turolls. Al finalitzar l’acte, la soprano Vanessa Cañizares interpretarà un peça musical acompanyada al piano per Josep Mª Damunt. 

El dissabte 25 de juliol acabaran les activitats programades. S’oferiran flors al nínxol on reposa la soprano, es descobrirà una placa commemorativa a la casa on va viure i s’oficiarà una missa solemne en memòria de Ventureta Mestres. Tot seguit se celebrarà un dinar de germanor on els assistents seran obsequiats per unes gravacions històriques de la soprano.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament