SANT PERE DE RIBES

Un veí de Cubelles i una veïna de Calafell, les víctimes de l'accident mortal

El xoc frontal dels dos turisme ha tingut lloc al quilòmetre 157 de la carretera C-31

VD 09-11-2009 22:23 Lectures 162

Arxivat a:

L'accident de trànsit s'ha produït a dos quarts de cinc de la tarda al terme municipal de Sant Pere de Ribes i per motius que encara no han estat fets públics. Els dos cotxes han xocat frontalment i, com a conseqüència de la violència de l'impacte, els dos ocupants d'un dels turismes han mort i la conductora de l'altre, ha resultat ferida greu i traslladada a l'hospital de Vilanova i la Geltrú, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

En el sinistre han participat tres dotacions de Mossos d'Esquadra de Trànsit, sis dotacions de Bombers i el Servei d'Emergències Mèdiques. Les tasques de rescat de les víctimes i d'assistència han obligat a tallar la circulació de la carretera durant una estona aquesta tarda.

Les carreteres del Garraf es van cobrar una altra víctima divendres passat, una dona de 42 anys i veïna de Canyelles que va morir en un altre xoc frontal a la carretera C-31, dins del terme municipal de Canyelles.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres