SITGES

2.400 participants pedalegen 'Per un ciclisme més segur'

El manifest de la Pedalada reconeix que les lleis que regulen l’ús de la bicicleta han d’anar més enllà d’una reglamentació tècnica i haurien d’aplicar el principi de defensa del més dèbil

VD 09-11-2009 22:28 Lectures 108

Arxivat a:

El regidor d'Esports Armand Paco va llegir el manifest de la Pedalada a l'arribada dels ciclistes a Plans d'Aiguadolç, on esperava un espai amb inflables i música per posar la nota festiva a la jornada. Paco va llegir que "la declaració d'Amsterdam reconeix el dret a circular en bicicleta i cal garantir aquest dret. Les lleis que regulen l'ús de la bicicleta han d'anar més enllà d'una reglamentació tècnica i haurien d'aplicar el principi de defensa del més dèbil".

Els participants van rebre un obsequi consistent en una bossa que incloïa una motxilla de la Federació Catalana de Ciclisme i una ampolla d'aigua. A més, va tenir lloc un sorteig en el que vint ciclistes es van emportar lots amb material de ciclisme.

La Federació Catalana de Ciclisme organitza aquesta cursa oberta a tothom que vulgui participar per sensibilitzar sobre els beneficis en l'ús de la bicicleta. A Barcelona, va ser el conegut ciclista de muntanya Israel Núñez qui va llegit el manifest.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres