SANT PERE DE RIBES

S'aproven les obres de construcció de les llars d'infants

VD 09-11-2009 23:24 Lectures 537

Arxivat a:

L’Equip de Govern municipal va aprovar definitivament el passat 27 d’octubre els projectes de construcció de la nova llars d’infants que s’ha de construir al sector de Les Parellades de Ribes i la reforma i ampliació de la llar d’infants Els Tres Pins de les Roquetes. El pressupost total d’aquestes dues actuacions és d’1.766.255 euros.

La nova llar d’infants de Les Parellades, amb un pressupost de 802.339,50 euros, serà un edifici de nova planta amb un programa funcional orientat a les necessitats del municipi i s’ajusta a les recomanacions per a la construcció d’escoles bressol municipals (Escola Bressol de dues línies). Tindrà una capacitat inicial de 82 places i una superfície construïda de gairebé 500 m2.

Pel que fa a la reforma i ampliació de la llar d’infants Els Tres Pins, que tindrà un cost de 963.885,70 euros, s’ampliarà el nombre d’aules i de les zones comunes per tenir a l’edifici complert un total de 10 aules amb capacitat per a 148 infants.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No